Pages

Sunday 28 April 2013

Väike rattasõit kuulamiskava seltsis

... ehk ma ikka ei tunne ühtegi lugu ära. Õues oli liiga külm, et ma suudaks mp3-e taskust välja võtta ja laulu nime vaadata. Väga ei tulnud ka pildistamisest midagi välja, aga paar klõpsu tegin :)

Minu nunnukas :*


Coming soon 


Meow








There's never one sunrise the same or one sunset the same.

Päike on väljas! See on nii mõnus, ma lubasin endale, et ma lähen õhtul jälle pildistama:) Juhul kui ma muusika kuulamiskava enne õpitud saan: 23 pala Griegilt, Chopinilt, Lisztilt ja teistelt.
Päike tekitab täieliku suve tunde ehk mul on konstantselt vaheaja tunne. Aga palju ei olegi ju jäänud, varsti on suvi, varsti on sünnipäev, varsti on vaheaeg!

Kuu aega tagasi tõusis päike alles kell 7! Ma avastasin, et neid pilte ma pole siia postitanudki. Need said tehtud ühel märtsikuu vara(-vara)hommikul, kui miinuskraade oli ligi 25 :)




Friends keep you from being a psychopath. Best Friends share the same retardation.

 Kui ma siin enne olen postitanud, et ma olen tavalisest energilisem, siis tänane ületab kõik eelmised korrad. Liitke kokku kolm kohvi, üks kakao ja üks roheline tee JA päike- mis te saate? Energilise Gerli.
Ma pean ütlema, et ma ei ole naernud nii palju vähemalt viimase aasta jooksul.
And it feels so good!
Ahjaa, ma sain kätte "Toit ja toitumine" kursuse tunnistuse ja esimesed ainepunktid ja kooki!
On olnud väga omapärane päev, ütlen veelkord, aga see on nii hämmastavalt positiivne, et ajab naerma.

Ja big thanks to Marru, for real, mida ma ilma sinuta teeks? Jah, oleksin palju paremas vormis, sest ma sööks vähem. Ma ei peaks hambaid pesema ökohambapastaga. Ma oleks kõvasti normaalsem inimene.  Aga kui see kõik kõrvale jätta- ma ei oleks see sama energiapall, ma ei oleks mina ise.

Remember? Rootsi.
Girl! Sa saad tädiks! Omg, ma ei kujuta sind ette väikest last kantseldamas, but it's gonna be fun :D 


Thursday 25 April 2013

"Insert deep quote"


Jällegi algas päev väga energiliselt. Praegusel ajal on selline tunne, nagu ma elakski koolis, pikad päevad ja liiga lebo suhtumine. Täna mõtlesime minna pildistama, aga kui me Maria ja Marruga vanalinna jõudsime, oli kõigil väga mittefotogeeniline tuju. S.t. palju naeru ja... veel naeru. 
Kuigi ma tean, et homme ootab mind vene arvestus ja veel vene keelt ja siis veel vene keelt ja siis TTÜ esitlus, leidsin ma, et palju vajalikum oleks kirjutada blogisse. Mitte et ma teaks mida siia kirjutada. Kofeiini mõju kaob ära ja tekst pole enam loogiline. 
Ühesõnaga, paar esinduslikku pilti:)



Sunday 21 April 2013

A forest bird never wants a cage

See nädalavahetus on olnud ebatavaliselt inspiratsioonirikas. Ja mul on olnud ka kahtlaselt palju energiat...
Täna tulime Marruga linnast minu kodu lähedale metsatukka, et teha mõned pildid. Pealegi vajab ta profiilipilti, kus ta silmi näha on - challenge accepted!
Kui järjekordsed 200 pilti tehtud olid ning kõik kohad kuuseokkaid ja sammalt täis olid, sain ma aru, kui väga ma tegelikult sellist pildistamist igatsen. Õnneks on suvi lähedal ning siis ei jäta ma ühtegi võimalust kasutamata :)

Modell: Mari Leen ( nagu ikka :D )













Saturday 20 April 2013

Üle pika aja on ilus, päikseline ja soe ilm, üle pika aja käisin ma pildistamas ning üle pika aja kirjutan ma midagi oma avalikku blogisse. Koolis on viienda perioodi algus, see on periood, mis sisaldav 5 füüsikat, 5 keemiat, 5 bioloogiat, 10 vene keelt ja 6 matemaatikat nädalas. Seega ma ignoreerin teadmist, et ma peaks õppima muusika arvestuseks vaid tuuseldan paar tundi mööda Mähe metsatukki ringi.











Öeldakse, et kevadel tärkab kõik uus. Kuid mind häirib inimene, kes varjab ja rikub kõike ilusat. Iga tärkav rohulible jääb prügihunniku varju, iga lilleõis peab jagama oma kasvukohta taara ja makaronipakkidega- lume alt sulab välja ka kõike peale ilu.













..
Pildistan parajasti paiselehte pähklipakki taustal, kui minust kõnnivad mööda kolm eakamat daami. Üks neist ütleb teisele: "Minu Martin kutsub seda kunstiks. Kas sa teed ka kunsti?"

Ma olen juba varem masendusega vaadanud Eestis olevaid prügihunnikuid. Näitena, käisime teisipäeval klassiga ingliskeelsel City Touril. Ja kuhu meid viidi? Lasnamäe kanalisse ja Balti jaama juurde. Samal ajal kui meie tähelepanu pöörati Kumu hoone suunas, vaatasin mina alla paremale, sõidutee kõrvale, kus vedeles igat sorti prügi. Ja seda siis peavadki turistid Tallinnas nägema?