Pages

Monday 21 May 2012

Sunshine :)




Täna oli proovieksam. Ja see oli nii raske. Eksam tuleb kerge, aga see... Pean vist rõhutama, et see oli REAALI proovieksam, mis on 10 korda raskem päris eksamist. Ära ma selle tegin, aga raskustega. Loodan nelja kätte saada.
Tänu eksamile lõppes minu koolipäev kell 11 ja siis suundusime sõbrannale lõpukleiti ostma. Koju jõudes läksin jälle terrassile ja õppisin veidi. Õppimise, nagu ikka, katkestas see, et õues on lihtsalt nii ilus ilm ja see päike !!  Ma lihtsalt nii naudin seda :)
Ma tegin oma lõpukleidist ka pilte. Aga siia ei pane , nananana. Vähemalt mitte enne lõpetamist. 

Sunday 13 May 2012

. . .

Paar üksikut killukest tänasest ..

Viimsi Park



Rohuneeme

Thursday 10 May 2012

Suvi tuleb :)

Tänane ilm oli lihtsalt super. Mitte küll parim ilm proovieksami kirjutamiseks, aga siiski super! Pealegi oli proovikas päris kerge, isegi Kalevipoja autori mõtlesin mõne ajaga välja. Kirjandi teema oli küll väga nõme, aga kirjutatud ta sai. Kahjuks olid pärast seda ka tunnid. Aga nagu ikka, saime me keemia tunnist päris vara minema, neljapäevane traditsioon juba. 
Kõndisin siis kaheksa pealt koju. Kuulasin muusikat ja vaatasin ringi. Täiesti nagu suvi, juba mingid roosad õied väljas, ülased ja võililled ammu õitsevad, muru on roheline, päike on väljas ja isegi liblikad lendavad nina eest mööda. Nüüd istun terrassil, söön jäätist, lahendan keemia ülesandeid, praktiseerin oma kassi peal makrofotograafiat ja mõnulen päikese käes. Pole ammu saanud paljujalu murul käia, bikiinides veel enam.
Oehh, ilm võikski nii jääda, aga homseks lubatakse vihma ja ülehomseks ainult 7 kraadi. Kurb, aga eks ma siis naudin tänast siis täiega.  
Nu igatahes, mõtlesin, et photoshopin veidi neid pilte mis just tegin. CREEPY. Kui üle töödelda, võib eriti õudsaks kätte minna...
Mängisime temaga peitust, kui mina pildistasin laua ülevalt, läks tema alla, ja vastupidi.




Ja siis tuli mu kass, kellel on ilgem tähelepanuvajadus...

Sunday 6 May 2012

Lilled :)

Ma käisin maal üle väga pika aja ...
Ja siis ma kasutasin ära seda lühikest aega, kui päike väljas oli :)